Over By Robbin Accessories

Hi lieve bezoeker!  Wat leuk dat je interesse hebt in (By) Robbin 😍
 
Al onze prijzen liggen tussen de 5-15 euro! Vergeleken met sites als My Jewellery is dit totaal niet duur, maar toch leveren we dezelfde kwaliteit.
🛍 Shop ze nu, or regret later! 🛍
 
Mijn naam is Robbin van Groenigen (20 jaar) en ik woon in Nieuw-Vennep (een dorpje dicht bij Amsterdam). Rond September 2020 ben ik begonnen met het opstarten van een eigen sieraden bedrijfje. Het begon eigenlijk meer als een hobby, zelf ben ik namelijk helemaal fan van sieraden. Ik moet me dus ook super inhouden om niet alle sieraden die ik inkoop zelf te houden hihi. Tot op de dag van vandaag heb ik nog super veel plezier met het verkopen van de sieraden, mijn hart doet een klein sprongetje bij elke bestelling! 🥰
   
Bij het opstarten heb ik veel hulp, tips & motivatie gehad van mijn ouders, ik ben ze daar ook enorm dankbaar voor. 💖
 
By Robbin Accessories staat voor het verkopen van sieraden van goede kwaliteit, voor een betaalbare prijs. We vinden het heel belangrijk om sieraden te verkopen die lang meegaan, zodat onze klanten zo lang mogelijk plezier hebben van hun aankoop. 
Heb jij nog tips/vragen of mocht je nog iets missen in de collectie, dan ben ik altijd bereikbaar via de mail, en ook op Instagram en Facebook! 
 
Bedankt voor het bezoekje aan byrobbin.com en tot de volgende keer! 
 
Liefs, Robbin ✨✨✨